Vizes, nedves, salétromos fal? Aquapol szigetelés! Végleges, gyors, 20 év garanciával! 
Vizes, nedves, salétromos falak utólagos, Aquapol vízszigetelése

Penészes fal, és vele járó kellemetlen szagok

A felvizesedett fal úgy működik, mint a legjobb táptalaj, azaz az élősködők, paraziták, szimbióták garmadáját neveli fel a legkülönbözőbb formátumban, fajtában.Szinte nincs semmilyen védelem ellenük, ugyanakkor agresszíven támadják a szervezetet,különféle és súlyos károsodást okozva akár az emberi test minden alkotó elemében,zsigereiben.Egyik látható megjelenési formájuk az eltérő színekben és fajtában kifejlődő és „pompázó” PENÉSZ! Nem kell külön kiemelni veszélyes mivoltukat, s azt sem milyen károsodásokat okozhatnak a gyermek,az idős ember,de az egyébként egészséges felnőtt szervezetében is. Jó tudni, mégis van megoldás: meg kell szüntetni a táptalajt, azaz a vizes falat szigetelni kell.A biztos szigetelés pedig kiszárítja a nedves-,vizes-,párás falat így szüntetve meg ezen élő szervezeteknek életteret adó táptalajokat.
A falból kipárolgó nedvesség /magával hurcolva a káros élőszervezeteket/ a doh szag. Ez a kellemetlen jelenség  már a meglétével képes megrontani élet körülményeinket, emberi kapcsolatainkat és  elsősorban egészségünket.
A nedves helységekben a megnövekedett páratartalom következtében növekszik az ízületi, légúti és mozgásszervi megbetegedések veszélye.
Az erőteljes szagot beveszik a bútorok,a szőnyegek, a függönyök, a ruhák, a hajunk, a bőrünk és ez által rossz lesz a közérzetünk, nem szívesen mozdulunk ki, nem szívesen fogadunk vendégeket.

Régen épült, vagy hibás szigetelésű, vizes, nedves falú, dohos, salétromos, penészes épületek, családi házak, templomok, kastélyok, hivatalok, pincék, alagsori helyiségek, épületek, falainak szigetelésével, kiszárításával és szárazon tartásával, segítünk kialakult problémájában
Alkalmazott technológiák:  Aquapol szigetelés, roncsolás mentes és bontás nélküli technológia, magasnyomású injektálás, lemez besajtolás, függőleges és vízszintes „kent” szigetelés, légpórusos vakolatjavítás, vegyszeres penész eltávolítás, Aereco szellőztető rendszerek.
A professzionális, utólagos akár roncsolás mentes szigetelési technológiák alkalmazásával 100 %-os eredmény, végleges megoldás: Száraz és egészséges ház, fal, vakolat véglegesen!
20 év garanciával szigeteljük felszivárgó víz ellen, vizes, nedves, dohos, salétromos házát. Nincs többé vizes fal, dohos, málló vakolatú falazat! A legkorszerűbb, bontás nélküli és roncsolás mentes aquapol technológiákat alkalmazzuk. Önnek nem kell költöznie, pakolnia, nincs egyéb teendője, mint karosszékből kövesse munkatársunk profi, gyors és alapos munkáját. Legegyszerűbb, legolcsóbb, legbiztosabb falszárítás mióta falat víz ellen szigetelnek!
 

VÁLASSZA RONCSOLÁS NÉLKÜLI AQUAPOL TECHNOLÓGIÁNKAT,
VAGY A TOVÁBBI ÖT FAJTA
SZIGETELÉSI RENDSZERÜNK BÁRMELYIKÉT!

JELENTKEZZEN MOST ÉPÜLETFELMÉRÉSI, ÉPÜLETDIAGNOSZTIKAI SZOLGÁLTATÁSUNKRA
MELY ALAPJÁN, AZONNALI ÉS PONTOS TÁJÉKOZTATÁST KAPHAT A FELMERÜLŐ
KÖLTSÉGEKRŐL, AZ ALKALMAZHATÓ FALSZIGETELÉSI TECHNOLÓGIÁKRÓL

CSAK BEÜT NÉHÁNY KARAKTERT ÉS KAPHAT EGY TAPASZTALT SZAKEMBERT!

Szerencsés Károly "szigetelés szakértő" tanácsadó
aquapol@vizesfal.net
(+36) 30/398-7325
 
Kapcsolat:

Szerencsés Károly "szigetelés tanácsadó" 
  Szerencsés Károly 
  "szigetelés tanácsadó"
 
  (+36) 30/398-7325
 
VÁLASSZA RONCSOLÁS NÉLKÜLI AQUAPOL TECHNOLÓGIÁNKAT,
VAGY A TOVÁBBI ÖT FAJTA
SZIGETELÉSI RENDSZERÜNK BÁRMELYIKÉT!
 
 

 
Aquapol szigetelés rendszerek, technológiák
Aquapol Öko technológia
Aquapol Csapat
 
A mi kis csapatunk professzionálisan, gyorsan végzi szolgáltatásait az Önök érdekében!
Az országban minden településen!

Aquapol-3000 Kft.

Székhely:

2330 Dunaharaszti

Templom utca 13/B

Központ telephely:

3527 Miskolc

Zsigmondy u. 2

C ép. 303
 

Szigetelés, utólagos szigetelés, falszigetelés, utólagos vízszigetelés, vályogház szigetelés, falszárítás, falkiszárítás, nedves falak szigetelése, vizes falak szigetelése, vizes fal, vizesfal, aquapol készülék, aquapol működés, utólagos falszigetelés, vert falak szigetelése, salétromos, penészes falak szigetelése, AQUAPOL szigetelés, salétromos fal, dohszag, penészes falak, salétrom vizes, salétromos falak szigetelése, aquapol rendszer, lemezbeütés, lemezbesajtolás, injektálás, közép-magas nyomású injektálás, dohos szag

www.vizesfal.net