Vizes, nedves, salétromos fal? Aquapol szigetelés! Végleges, gyors, 20 év garanciával! 
Vizes, nedves, salétromos falak utólagos, Aquapol vízszigetelése
Salétromos falak szárítása
 
A régen épült házak többségénél hiányzik, vagy már elöregedett a falban lévő „kátránypapír” szigetelés. Ennek következményeként, sok helyen tapasztalják az épület tulajdonosok, hogy már jelentkeznek a talajpárából eredő vizesedési gondok. A felszívódó víz oldja a talaj, különböző rétegeiben lévő ásványi sókat és magával szállítja azt a falazatba. A víz, a párolgása során elszállítja az ásványi sókat a vakolatba. Onnan a víz eltávozik és hátrahagy rengeteg ásványi sót. Miután a sók elveszítik a nedvességtartalmukat, kiszáradnak, a száradás során a folyékony halmazállapotból szilárd lesz, ez egy kristályosodási folyamatban zajlik le (mint ahogyan a víz megfagy). A kristályosodás térfogat-növekedéssel jár, és emiatt rendszerint el kezd peregni a vakolat és mállik a fal.
 
A SALÉTROMOS, NEDVES, VIZES, PENÉSZES, DOHSZAGÚ, talajvizes, dohos, párás fal, falvizesedés, vizes pince elleni védelem akár TÉLEN IS! A házak, pincék, építmények bontás nélküli, akár roncsolás mentes szigetelése, falszárítása, víztelenítése, szigetelése, vizes falszárítása, kapilláris víz elleni szigetelése, sávszigetelése 20 év garanciával! Családi-, lakó-, társasházakra, közintézményekre, hivatalokra, templomokra is alkalmas falszárítás, utólagos sávszigetelési technológia  vizes, nedves fal, salétromos, penészes, málló, leváló, sós vakolat, pára, talajpára, vízlecsapódás, dohszag ellen. Tegye egészségesebbé,tartóssá otthonát ezzel az olcsó /aquapol/ megoldással. Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, árajánlat. A kivitelezés CSAK 1 NAP,a tartósság végleges!
 

VÁLASSZA RONCSOLÁS NÉLKÜLI AQUAPOL TECHNOLÓGIÁNKAT,
VAGY A TOVÁBBI ÖT FAJTA
SZIGETELÉSI RENDSZERÜNK BÁRMELYIKÉT!

JELENTKEZZEN MOST ÉPÜLETFELMÉRÉSI, ÉPÜLETDIAGNOSZTIKAI SZOLGÁLTATÁSUNKRA
MELY ALAPJÁN, AZONNALI ÉS PONTOS TÁJÉKOZTATÁST KAPHAT A FELMERÜLŐ
KÖLTSÉGEKRŐL, AZ ALKALMAZHATÓ FALSZIGETELÉSI TECHNOLÓGIÁKRÓL

CSAK BEÜT NÉHÁNY KARAKTERT ÉS KAPHAT EGY TAPASZTALT SZAKEMBERT!

Szerencsés Károly "szigetelés szakértő" tanácsadó
aquapol@vizesfal.net
(+36) 30/398-7325
 
Kapcsolat:

Szerencsés Károly "szigetelés tanácsadó" 
  Szerencsés Károly 
  "szigetelés tanácsadó"
 
  (+36) 30/398-7325
 
VÁLASSZA RONCSOLÁS NÉLKÜLI AQUAPOL TECHNOLÓGIÁNKAT,
VAGY A TOVÁBBI ÖT FAJTA
SZIGETELÉSI RENDSZERÜNK BÁRMELYIKÉT!
 
 

 
Aquapol szigetelés rendszerek, technológiák
Aquapol Öko technológia
Aquapol Csapat
 
A mi kis csapatunk professzionálisan, gyorsan végzi szolgáltatásait az Önök érdekében!
Az országban minden településen!

Aquapol-3000 Kft.

Székhely:

2330 Dunaharaszti

Templom utca 13/B

Központ telephely:

3527 Miskolc

Zsigmondy u. 2

C ép. 303
 

Szigetelés, utólagos szigetelés, falszigetelés, utólagos vízszigetelés, vályogház szigetelés, falszárítás, falkiszárítás, nedves falak szigetelése, vizes falak szigetelése, vizes fal, vizesfal, aquapol készülék, aquapol működés, utólagos falszigetelés, vert falak szigetelése, salétromos, penészes falak szigetelése, AQUAPOL szigetelés, salétromos fal, dohszag, penészes falak, salétrom vizes, salétromos falak szigetelése, aquapol rendszer, lemezbeütés, lemezbesajtolás, injektálás, közép-magas nyomású injektálás, dohos szag

www.vizesfal.net