Vizes, nedves, salétromos fal? Aquapol szigetelés! Végleges, gyors, 20 év garanciával! 
Vizes, nedves, salétromos falak utólagos, Aquapol vízszigetelése

Vizes falak hátránya

A vakolatban feldúsult sóknak van egy rossz tulajdonsága, hogy a levegő páratartalmát megkötik, amit a tulajdonos úgy tapasztal, hogy a vakolat felülete folyamatosan vizes. Ez főleg a téli időszakban intenzív, mert a fal csak befelé a belső tér felé tud szellőzni és ez is növeli a levegő páratartalmát. A nedves falak többféle betegség kiváltó okai is lehetnek pl. reumát, ízületi bántalmakat, asztmát, allergiát okozhatnak. További gondot okoz még, hogy a nedves fal jó hővezető, és a belső levegő hőmérsékletét a falon keresztül kivezeti a szabadba, és ezért a lakás tulajdonosoknak számolniuk kell a meg növekedett fűtési költséggel is.
 
Amit garantáltan megoldunk szolgáltatásainkkal:
Sok régi épületnél tapasztalható a salétrom, pára, penész, dohszag, talajvíz, felszállóvíz, málló, leválóvakolat, majd gyorsuló tempóban kialakul a salétromos, vizes, nedves, penészes, párás, dohszagú fal, falazat. Több, mint 20 éve alkalmazott és bevált az alkalmazott szigetelés, falszárítás, víztelenítés, az AQUAPOL rendszer, az utólagos sávszigetelés technológiák, melyek  a családi-, lakó-, társasházakra, közintézményekre, hivatalokra, templomokra is alkalmasak, és használhatóak a vályog, vertfal, beton, tégla, szilikát, tufa bármely anyagból készült épületeknél. A szigetelések fajtái: vízszigetelés, talajvíz-szigetelés, félszállóvíz-szigetelés, kapillárisvíz-szigetelés, épületszigetelés, vályogház-szigetelés, vertfal szigetelése, tufa-, szilikát-, beton-, téglafalak szigetelése, vizes fal szigetelése, nedves fal szigetelése és mindezek falszárítása. Gondot fordítunk továbbá arra, eredményesen védjük épületünket nedvesség, vizesedés, talajvíz, felszállóvíz, kapillárisvíz, salétrom, penész, dohszag ellen is. Az itt felsoroltakat bontás, szemetelés és felfordulás nélkül végezzük, falszárításra, a szigetelésre 20 év garanciát vállalunk! A málló-, hulló-, leváló-, salétromos-, penészes-, dohos vakolatokat a falszárítás véglegesen szünteti meg, tekintse meg referenciáinkat! Falszárítás = végleges megoldás, egyszeri befektetés, vissza nem térő probléma megoldás, költségkímélés a családi-, lakó-, társasházakra, közintézményekre, hivatalokra, templomokra is.
 

VÁLASSZA RONCSOLÁS NÉLKÜLI AQUAPOL TECHNOLÓGIÁNKAT,
VAGY A TOVÁBBI ÖT FAJTA
SZIGETELÉSI RENDSZERÜNK BÁRMELYIKÉT!

JELENTKEZZEN MOST ÉPÜLETFELMÉRÉSI, ÉPÜLETDIAGNOSZTIKAI SZOLGÁLTATÁSUNKRA
MELY ALAPJÁN, AZONNALI ÉS PONTOS TÁJÉKOZTATÁST KAPHAT A FELMERÜLŐ
KÖLTSÉGEKRŐL, AZ ALKALMAZHATÓ FALSZIGETELÉSI TECHNOLÓGIÁKRÓL

CSAK BEÜT NÉHÁNY KARAKTERT ÉS KAPHAT EGY TAPASZTALT SZAKEMBERT!

Szerencsés Károly "szigetelés szakértő" tanácsadó
aquapol@vizesfal.net
(+36) 30/398-7325

 

 
Kapcsolat:

Szerencsés Károly "szigetelés tanácsadó" 
  Szerencsés Károly 
  "szigetelés tanácsadó"
 
  (+36) 30/398-7325
 
VÁLASSZA RONCSOLÁS NÉLKÜLI AQUAPOL TECHNOLÓGIÁNKAT,
VAGY A TOVÁBBI ÖT FAJTA
SZIGETELÉSI RENDSZERÜNK BÁRMELYIKÉT!
 
 

 
Aquapol szigetelés rendszerek, technológiák
Aquapol Öko technológia
Aquapol Csapat
 
A mi kis csapatunk professzionálisan, gyorsan végzi szolgáltatásait az Önök érdekében!
Az országban minden településen!

Aquapol-3000 Kft.

Székhely:

2330 Dunaharaszti

Templom utca 13/B

Központ telephely:

3527 Miskolc

Zsigmondy u. 2

C ép. 303
 

Szigetelés, utólagos szigetelés, falszigetelés, utólagos vízszigetelés, vályogház szigetelés, falszárítás, falkiszárítás, nedves falak szigetelése, vizes falak szigetelése, vizes fal, vizesfal, aquapol készülék, aquapol működés, utólagos falszigetelés, vert falak szigetelése, salétromos, penészes falak szigetelése, AQUAPOL szigetelés, salétromos fal, dohszag, penészes falak, salétrom vizes, salétromos falak szigetelése, aquapol rendszer, lemezbeütés, lemezbesajtolás, injektálás, közép-magas nyomású injektálás, dohos szag

www.vizesfal.net